« Naar het overzicht

Coronaregels


Corona Regels Sporthal Pibo - Basket Tongeren

Coronaregels Sporthal PIBO* Handen ontsmetten is verplicht bij het binnenkomen en het verlaten van het cafetaria en de sporthal (rechts van de ingang vind je de dispencer terug)

* Mondmaskers zijn verplicht in de sporthal voor supporters en dit gedurende de hele duur van de wedstrijd tot en met het verlaten van de sporthal

* Mondmaskers zijn ook verplicht in het cafetaria op de ogenblikken dat je niet aan tafel zit. (binnenkomen, verlaten of een bestelling halen.

* Voor de supporters is hete Covid safe ticket van toepassing

* Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden tijdens de wedstrijden. We vragen het gebruik na de wedstrijd te beperken tot 20 min na het affluiten. Kleedkamers worden tussen elke wedstrijd in gereinigd en ontsmet.

* Elke ploeg reinigt voor en na de wedstrijd de eigen bank , coach stoel en vervangingsstoel. De tafelafgevaardigde ontsmet zijn eigen materiaal (voor de bezoekende ploeg is dit muis en het toetsenbord. Opgelet geen natte maar een vochtige doek. Het materiaal om te ontsmetten staat op de wedstrijdtafel.

* Na de wedstrijd gaan de spelers onmiddellijk naar de kleedkamers en niet naar de supporters.

* Ouders zijn niet toegelaten in de kleedkamers.

* Het is niet toegestaan dat kinderen (die als supporter aanwezig zijn) tijdens de pauze het veld betreden en gebruik maken van de basketballen

* Voor de bezoekende ploeg is er een apart deel van de tribune voorzien (markering bovenaan de tribune) met een max van 40 personen (2 tribunedelen voorzien)

* Om de andere rij is het niet toegelaten om te zitten. Op de beschikbare rijen wordt er gevraagd om de nodige afstand tussen personen (bubbels ) te respecteren.

* Supporters verlaten na de wedstrijd onmiddellijk de sporthal.

* Aankomende supporters wachten tot de supporters van de vorige wedstrijd de sporthal verlaten hebben om binnen te komen

* In de algemene toiletten is het verplicht van de handen te wassen en te ontsmetten.

* In het cafetaria is er een looprichting gemaakt voor de toog (met plexi afgeschermd op de toog zelf) om te komen bestellen

* Afrekenen in het cafetaria kan Cash of met Payconiq